Droomritme Pro

Is hét antwoord op jullie vragen...

Want vanaf het moment dat de opleiding Droomritmecoach startte en Droomritme ook in de zorg werd toegepast kwam steeds vaker de vraag: 'Kun je ook iets ontwikkelen voor de...' Ja! Maar zoals met alles: als ik iets doe, doe het grondig. Ik werk daarin heel graag samen. Want juist mijn kennis en kunde gebundeld met specifieke insights per sector maken een training pas echt super waardevol. Naast samenwerking met trainers kies hier ook altijd bewust voor 'interne kennisvergaring' en uitgebreide in-depth research. 'Even de methode uitleggen' is het dus zeker niet. Alles is op maat en dusdanig gemaakt dat je er ook echt wat mee kunt doen binnen je vakgebied. Net als bij de boeken komt dit allemaal tot stand vanuit vraag en in samenwerking met juist die groep die het ook gaat gebruiken: ouders en professionals. Want dan weet ik zeker dat iedereen er ook écht wat aan heeft. 

Droomritme

Responsief, holistisch, liefdevol, geaccrediteerd, gelicenseerd, ontwikkeld ism zorgverleners én ouders, aangesloten slaapcoaches, 100% Nederlands, en de enige slaapmethode die slaapwetenschap combineert met de ontwikkeling van het kind en een crkbo-registratie heeft. 

Het moge duidelijk zijn: Droomritme is heel compleet. Dat komt juist doordat het geen trucje is, maar zich continu ontwikkelt naar gelang nieuwe inzichten in de slaapwetenschap, kindontwikkeling en alle aanverwante disciplines én door de continue samenwerking met specialisten. Ouders worden gehoord en niet alleen gezien, waardoor we midden in de groep staan in plaats van ervoor. Want uiteindelijk gaat het erom dat ouders en kind elkaar leren kennen en zo tot hun eigen maatwerk komen. 

+50.000 boeken verkocht | Wereldwijd Droomritmecoaches | Een kleine 15 jaar Slaapdeskundige | duizenden kleintjes geholpen  

DroomritmePro: als slaap je werk is

Zo simpel is het. Dus hoe kun je vanuit je eigen vakgebied meer doen en betekenen op het gebied van slaap voor jonge kinderen en hun ouders? Staat je vakgebied er niet tussen? Laat het weten en kijk zeker ook even naar de DroomritmePro Opleiding, die bedoeld is als bijscholing voor zorgprofessionals (huisartsen, kinderartsen, kinderfyio's, lactatiekundigen en meer).