Slapen voor de kraam

Juist die eerste prille weken zijn zo belangrijk. En kwetsbaar. Juist als professional in de kraam ben je dé vraagbaak. Hoe mooi is het als je niet alleen antwoord hebt op alle vragen, de beste start kunt geven aan de ukkepuk én het kraamgezin met een gedegen basis en antwoorden kunt achterlaten? Deze training doet dat en is tot stand gekomen doordat juist 'de kraam' de wens op mijn bureau neerlegde. Daar is heel veel mee gedaan! 

De beste start 

Slapen voor de Kraam borgt de beste start. Het is niet zomaar een cursus maar bevat alle ingrediënten voor een fijne slaapbasis, maar ook goede hechting en voorkomen van onrust. De training kan online of offline worden gevolgd en wordt gegeven door specialisten. Daarbij wordt je voorzien van alles wat je nodig hebt om ouders niet alleen in de kraamweek, maar ook in de periode daarna houvast te geven. Want hoe mooi de kraamperiode ook is, veel kleintjes beginnen daarna vaak met spoken! Ook is het mogelijk om aanvullende cursussen te volgen zodat je en nog meer weet en eventueel na de kraamperiode ook nog kunt helpen. 

Alle bijzonderheden van de newborn staan centraal, wat betreft slaap, ontwikkeling, voeding, hechting, '1000 dagen' & meer.

Wendy van den Bos - Boelie Originals

Wendy is sprankelende kracht achter de innovatieve inbakerdoek Boelie. Haar antwoord op het gebrek aan veilige inbakerproducten waar ze zelf bij haar vierde kind mee te maken kreeg. Wendy zet zich in voor veiligheid en geborgenheid en ontwikkelde een gepatenteerde techniek die alle erkenningen kreeg om baby's veilig te laten slapen. Ze zet zich in voor onrustige baby's, ondersteunt initiatieven op dit vlak en geeft workshops. 

www.boelieoriginals.com

 

Stephanie | Slaapdeskundige

Stephanie is founder van de Droomritme Methode, internationaal gelicenseerd en auteur van diverse slaapboeken. Kleintjes liefdevol en holistisch naar slaap begeleiden is haar passie. Ze leidt slaapcoaches op, traint professionals, geeft workshops en e-learnings en helpt nog steeds ouders.

Stephanieslaapdeskundige.nl

Gespecialiseerde Droomritmecoaches

Droomritmecoaches (opgeleid door Stephanie | Slaapdeskundige) met een specialisatie in newbornslaap én de workshop Kraam geven ook de workshops. Bovendien kunnen ze per regio ouders en kraam ondersteunen. 

www.stephanieslaapdeskundige.nl/drc

NEWBORN I e-cursus

Alles over de slaap net voor geboorte tot aan drie maanden.

Waar de workshop een fijne 'gebruiksaanwijzing' is om alles rondom slaap direct optimaal te krijgen, biedt deze e-cursus je verdiepende en verbredende informatie. Zo kun je nog meer betekenen voor ouders en ze ook op weg helpen indien er issues zijn. 

Online leeromgeving

Inclusief Slaapgids Newborns (digitaal) (met ook persoonlijke kortingscode die je zelf aan gezinnen kunt geven om deze gids voordelig aan te schaffen). 

Crkbo geaccrediteerde training gegeven door Stephanie | Slaapdeskundige

[Binnenkort]

WORKSHOP I (on)Rust, slaap & bakeren

Complete workshop, die in gaat op alles rondom slaap: rust, ritme, hechting, inbakeren & bijzonderheden gedurende de eerste drie maanden.

Met handouts en extra's die je bij kraamgezinnen kunt achterlaten om ze goed op weg te helpen.

Offline én online te volgen 

Crkbo geaccrediteerde workshop 

[Binnenkort]

 

Rust? 

Wil je weten wanneer de cursus(sen) beschikbaar komen? Schrijf je dan even in voor de update. Deze wordt alleen verstuurd indien er wat nieuws te melden is, no spam. 

Kraamorganisatie?

Indien meerdere medewerkers of vestigingen zich inschrijven, is een groepskorting mogelijk én workshops kunnen ook in-house of exclusief worden gegeven. Neem in dat geval contact op voor meer informatie. 

Contact